Home » » Kickboxer Online Subtitrat - Filme Online Subtitrate

Kickboxer Online Subtitrat - Filme Online Subtitrate

Kurt Sloan (Van Damme) asista la toate meciurile fratelui sau, Eric Sloan, campion al Statelor Unite la kickboxing. Kurt este martor ocular la cel mai dur si necinstit meci al fratelui sau, in urma caruia acesta din urma ramane paralizat. Dornic de razbunare, Kurt se antreneaza pentru meciul vietii sale impotriva celui care i-a nenorocit fratele, campionul Thailandei - Tong Po. C auta o sala unde poate invata stilul Muay Tay, insa nimeni nu-l primeste. In cele din urma, gaseste un antrenor Xian Chow, care se va stradui sa scoata ce-i mai bun din Kurt pentru marea infruntare.





KickBoxer 2

În acest sequel vibrant la kickboxer, Tong Po puiet despre înfrângerea lui la mâinile lui Kurt Sloan. Po şi managerii săi recurg la măsuri drastice pentru a-l împinge pe Kurt în ring pentru o revanşă.






Kickboxer 3

Împreună cu antrenorul său Xian, kickbox campion David Sloan soseşte la Rio de Janeiro pentru o luptă spectacol. În curând se confruntă cu laturile întunecate ale oraşului, când Picker de buzunar costa încearcă să fure aparatul de fotografiat. Îl ia pe el şi pe frumoasa lui soră Isabella sub aripi şi în lupta lui. Isabella câştigă atenţia unui agent de sclavi albi, care se întâmplă să fie managerul lui Martin. Nu cu mult timp până când David trebuie să-şi folosească îndemânarea de luptă şi în afara ringului.


Kickboxer 4


Celebra serie Kickboxer a ajuns la cea de-a patra serie continuand sangeroasa incursiune in lumea nemiloasa a stilului Muay Tai. In aceasta a patra parte, crudul Tong Po ii insceneaza lui David Sloan o crima pentru care va fi judecat si inchis. In timp ce ispaseste nedreapta pedeapsa el va afla ca sotia sa a fost rapita de infamul Tong Po si sechestrata in fortareata sa din Mexic.
Agentii FBI sunt in fine convinsi de nevinovatia lui Sloan si accepta sa-i dea drumul, dar ii conditioneaza eliberarea. El trebuie sa-i duca la Tong Po. David isi va lua o identitate falsa si se va infiltra in sanctuarul supersecurizat al campionului care i-a ucis in trecut fratele. El se va inscrie in turneul de Muay Tai organizat chiar de Tong Po.
David va avansa in fazele superioare ale turneului pe viata si pe moarte, invingand toti satrapi lui Po. Intre doua lupte, David incearca, la inceput zadarnic, sa ia legatura cu sotia sa. Pentru a-si putea recupera femeia iubita, el va trebui sa-si invinga cel mai redutabil adversar, pe Tong Po, pentru care uciderea unui competitor reprezinta un fapt firesc si minor.

Kickboxer 5



Dupa Jean-Claude Van Damme si Sasha Mitchell, a venit randul lui Mark Dacascos sa-si etaleze talentele de arte martiale in cel de-al cincilea film din exploziva serie Kickboxer. Matt Reeves (Dacascos), prietenul de o viata a lui David Sloan, protagonsitul din filmele anterioare ale seriei, este hotarat sa-l razbune pe acesta dupa ce afla ca a fost ucis miseleste.

Reeves descopera ca Sloan a fost omorat dupa ce a refuzat sa participe la un campionat de box masluit. Pentru a-i gasi pe asasinii prietenului sau, el se va duce pana in Africa de Sud pentru a pune mana pe Bollen, liderul dezaxat al unei federatii de box care organizeaza meciuri strategice

P.S : DESCARCAREA NU ARE TRADUCERE!!


Kickboxer Vengeance


Eric și Kurt Sloane locuiesc în Venice, California, și provin dintr-o descendenţă neîntreruptă de artişti ai artelor marţiale, însă Kurt a fost mereu doar umbra fratelui său, Eric, acestuia lipsindu-i instinctele necesare pentru a deveni camion. După ce Eric câştigă Campionatul Mondial de Karate, un promotor reuşeşte să îl atragă în Thailanda în ciuda împotrivirilor fratelui său. Acolo ajunge să lupte cu campionul thailandez Tong Po, însă confruntarea lor se dovedeşte a fi letală pentru Eric. Pentru a se răzbuna pe ferocele Tong Po, Kurt apelează la mentorul fratelui său, maestrul Durand. Deşi la început crede că îi este imposibil să îl antreneze pe Kurt, după mai multe exerciţii spirituale şi teste, Durand descoperă o forţă care zace latentă în Kurt şi care îi va fi de folos în confruntarea supremă cu Tong Po

Kickboxer Retalation


Directorul acestui film este Dimitri Logothetis sieste responsabil de continoarea filmului bazat pe scenariul scris de catre Jim McGrath . Iar actorul principal va fii Alain Moussi care va juca desigur rolul lui Kurt Sloane . Noul personaj negativ va fii interpretat de catre Hafthor Julius Bjornsson si da , el joaca 'The Mountain' din Game of Thrones . Acest film povesteste despre Kurt Sloane , interpretat de catre Alain Moussi si maestrul Durand , interpretat de catre Jean-Claude Van Damme , se lupta cu o banda de criminali pentru a aduce pacea .



Vizionare placuta .

2 comentarii:

  1. Ma tot ce atingi pe pagina asta intra in altceva ce inseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Betway Review 2021 - How to Bet in India - DRMCD
    There 충주 출장안마 are multiple welcome bonuses and the 대구광역 출장마사지 online 성남 출장마사지 sports betting platform is is to 보령 출장샵 be able to take advantage of the Betway 전주 출장안마 Sportsbook and receive a

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts

GENRES

Video Of the Day

Facebook

 
Copyright © 2014 FilmeOnLine
Blogger Templates